۱۳۹۰ فروردین ۱۳, شنبه

کتک زدن هم بند حشمت الله طبرزدی/۱۱۰ ماه زندان برای ۹ تن از فعالان سیاسی

کتک زدن هم بند حشمت الله طبرزدی برای به همراه داشتن شماره تلفن زندانیان سیاسی: افزایش چشمگیر فشار بر روی زندانیان سیاسی

درحالی که مقامات قضایی ایران طی ماه های گذشته محدودیت های زیادی را برای برخی زندانیان سیاسی برای تماس تلفنی، ملاقات با خانواده و مرخصی آنها ایجاد کرده اند پسر حشمت الله طبرزدی، فعال سیاسی و دبیر جبهه دموکراتیک ایران به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت یکی از هم بندی های پدرش که اتهام غیرسیاسی دارد به جرم داشتن تلفن برخی زندانیان سیاسی با لغو مرخصی عید روبروشده و توسط مامورین به وسیله باتون برقی کتک خورده است. وی به کمپین گفت: « ۷۰ روز است که ارتباط تلفنی پدرم قطع شده است و کسی جوابگو دلیل قطع این ارتباط نیست. یکی از هم بندی های سابق پدرم که اتهام غیر سیاسی دارد و به اصطلاح زندانی عادی است به جرم بودن شماره تلفن های منزل پدرم و آقای عیسی سحر خیز در جیبش، مرخصی عیدش لغو می شود و او را کتک می زنند. کامیار ده پهلوان، مدتی هم بندی پدرم بوده و طبعا بین زندانیان سیاسی با دیگر زندانیان هم بند دوستی ایجادی می شود و پدرم و آقای ده پهلوان هم با هم دوست می شوند بعد پدر م به بند دیگری منتقل می شود، حالا شنیدیم که وقتی آقای ده پهلوان برای تفتیش بدنی می روند تا پس از آن از زندان خارج شده و مرخصی عیدشان را شروع کنند به جرم داشتن شماره تلفن های منزل پدرم و آقای عیسی سحرخیز او را با باتوم برقی شکنجه می کنند و بعد هم مرخصیش را لغو می کنند. »


علی طبرزدی، پسر حشمت الله طبرزدی ادامه داد: « شنیدیم آقای ده پهلوان حالشان خوب نیست و شب ها به سختی می خوابند چون با باتوم به سرش ضربه وارد کرده اند. حالا وقتی این خبرها را می شنویم که فقط برای داشتن شماره تلفن زندانی دیگر از مرخصی عید محروم می شوند چطور می توانیم انتظار مرخصی برای پدرم داشته باشیم. »


پسر حشمت الله طبرزدی که به هشت سال زندان محکوم شده است در خصوص قطع تماس تلفنی پدر ش در زندان رجایی شهر کرج گفت: «اوایل زندانیان فقط روزی یکبار اجازه تماس داشتند اما بعد به سه نوبت در روز افزایش پیدا کرد اما ناگهان همه این تماس ها قطع شد و این برای خانواده ها و خود زندانی یک جور شکنجه است. حالا دیگر نمی دانیم چه اتفاقی در زندان می افتد، در ملاقات های کابینی چند دقیقه ای هم که نمی توان همه چیز را فهمید و پرسید. فرصتی نیست برای اینکه بفهمیم. ظاهر قضیه این است که پدرم خندان می آید و حالش خوب است اما واقعا نمی دانیم که در زندان چه به آنها می گذرد.»


علی طبرزدی در خصوص پیگیری های خانواده برای مرخصی عید پدرش گفت: « اولا که با بخشنامه قوه قضاییه در اسفند ماه که می گفت به زندانیان سیاسی مرخصی عید تعلق نمی گیرد دیگر روزنه امیدی باقی نماند بعد هم در این چند سال بر اساس تجربیات مان دیگر می دانیم چه زمانی باید پیگیر کار زندانی مان باشیم و چه زمانی نباشیم. بی تفاوتی های که از سوی آنها دیده ایم دیگر رغبتی برای درخواست مرخصی برایمان نگذاشته است. خود پدرم نیز میلی به اقدام ما نداشتند.»


علی طبرزدی ادامه داد: « اگر مرخصی یکی دو روز باشد که اصلا ارزش ندارد، پس از یکسال و اندی در زندان بودن حداقل باید زندانی یک هفته به مرخصی بیایند. پدرم هم راضی نبود که ما خودمان را جلوی مسولان کوچک کنیم. از طرف دیگر ما روزنه امیدی از جانب مسولان ندیدیم تا برای مرخصی آقای طبرزدی اقدام کنیم.»


پسر حشمت الله طبرزدی با اشاره به اینکه پنج شنبه آخر سال به ملاقات پدرشان در زندان رجایی شهر کرج رفته اند، گفت : « پدرم از حکم هشت سال زندانش که اکنون یکسالش را گذرانده، ناراحت است ولی خدا را شکر همیشه روحی اش خوب است. الان دیگر چاره ای جز تحمل نیست. فقط باید با شرایط زندان بسازند.»


علی طبرزدی با اشاره به حکم پدرش گفت: « بسیار ناراحت کننده است آدمی که مدت طولانی در زندان بوده است دوباره با همان اتهامات به زندان برگردانده شود. در حالیکه او در جریان انتخابات فقط نظاره گر بود نه تشویق می کرد و نه نهی . ولی ظاهرا هر چه می شود باید بیایند سراغ پدر من.»

علی طبرزدی در خصوص انتظار خانواده اش از فعالان حقوق بشر گفت: « سازمان های حقوق بشری نباید اجازه بدهند تا خبرهای زندانیان ، کسانی که دستشان بسته است فراموش شود، »


حشمت الله طبرزدی، فعال سیاسی و دبیر جبهه دموکراتیک ایران در دادگاه تجدید نظر در اسفند ماه ۸۹ به هشت سال حبس محکوم شد ، او پیش تر در شعبه ۲۶ دادگاه بدوی انقلاب اسلامی به ریاست قاضی پیرعباسی به ۹ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود.


حشمت‌الله طبرزدی ۶ دی ماه ۱۳۸۸ و به فاصله کوتاهی از حوادث این روز عاشورا بازداشت و به سلول‌های انفرادی بندهای امنیتی ۲۰۹ و ۲۴۰ زندان اوین منتقل و تحت بازجویی و شکنجه قرار گرفت. او پس از انتقال به بند عمومی زندان اوین، در اردیبهشت‌ ماه امسال، همزمان با اعتراض به اعدام پنج زندانی سیاسی از جمله فرزاد کمانگر معلم کرد، به زندان رجایی‌شهر کرج تبعید شد.



.....................

۱۱۰ ماه زندان برای ۹ تن از فعالان سیاسی در شهرستان بابل صادر شد: اقرارتحت فشار بدون ارائه مدرک مبنای صدور حکم

یک منبع محلی در شهرستان بابل به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که حکم ۹ تن از افرادی که در ستاد میرحسین موسوی در این شهر فعال بوده اند توسط دادگاه انقلاب صادر شده و به موجب آن برای این ۹ تن در مجموع ۱۱۰ ماه زندان در نظر گرفته شده است. به گفته منبع یاد شده شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بابل به ریاست قاضی باقریان احکام علیرضا شهیری طبرستانی ( رییس ستاد مهندس موسوی در بابل)، علی اکبر سروش ( رییس سابق اداره آموزش و پرورش شهرستان بابل) ، سید احمد میری (فرماندار سابق شهرستان های رامسر و بابلسر)، آریا آرام نژاد ( فعال هنری و خواننده وآهنگساز) ، علیرضا فلاحتی ( دبیر شاخه جوانان جبهه مشارکت مازندران و رییس ستاد ۸۸ در بابل) ، محمدرضا کربلایی آقاملکی ، محمد معصومیان ، و مصطفی ابراهیم تبار (فعالین ستاد مهندس موسوی در بابل) را صادر نموده است.


اتهام افراد یاد شده بر اساس کیفر خواست صادره در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بابل ، اقدام علیه امنیت ملی کشور و تبانی در جهت اقدام علیه امنیت کشور مطرح شده است. بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه انقلاب شهرستان بابل، دکتر احمد میری به ۲۰ ماه حبس تعزیری ، علیرضا شهیری به ۱۵ ماه حبس تعزیری، دکتر علی اکبر سروش به ۷ ماه حبس تعزیری، آریا آرام ن‍ژاد به ۱۰ ماه حبس تعزیری، علیرضا فلاحتی به ۱۰ ماه حبس تعزیری، محمدرضا کربلائی آقا ملکی به ۱۰ ماه حبس تعزیری، محمد معصومیان به ۱۰ ماه حبس تعزیری، مصطفی ابراهیم تبار به ۱۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده اند.


در زیر بخشی از دلایل صدور احکام صادره از سوی دادگاه انقلاب شهرستان بابل امده است : «متاسفانه افرادی آگاهانه و تعداد زیادی نا آگاهانه در مسیر طرح و برنامه ریزی خاص دشمنان قرار گرفته و خواسته های ناجوانمردانه و نا مشروع آنها را برآورده می کردند در این راستا در شهرستان بابل نیز اقداماتی از قبیل تجمعات و راهپیمایی های غیر قانونی همراه با تخریب و شکستن شیشه ساختمان و آتش زدن کیوسک پلیس نیروی انتظامی و اتومبیل و موتور سیکلت و مورد ضرب و شتم قرار گرفتن ماموران انتظامی ، شعار نویسی ضد نظام و رنگ پاشی روی عکسهای مقام معظم رهبری و علماب بزرگ و مورد احترام مومنین و نظام جمهوری اسلامی ایران واقع گردید.»


در بخشی از احکام صادره برای متهمین ستاد مهندس موسوی در مازندران عنوان نموده که متهمین مطالبی را که در اداره اطلاعات بیان داشته اند منکر شده اند. در جلسه دادگاه حاضر و با اظهارات و لوایح تقدیمی به شرحی که در پرونده منعکس است غالبا مطالبی را که در اداره اظلاعات بیان داشته اند منکر شده و بعضی از مطالبی را که نزد معاون دادستان بیان کرده اند نیز مورد تکذیب قرار داده و بیان داشته اند گرچه با دستخط خود مطالب را در اداره اطلاعات و دادسرا نوشته اند ولی بر اثر فشار روحی و یا عوامل دیگر بوده که در نتیجه تقاضای صدور حکم برائت متهمین را نموده اند.


این منبع مطلع به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که اتهامات صادره از سوی دادگاه انقلاب به پنج بخش تقسیم شده است و رای صادره شعبه یک دادگاه انقلاب شهرستان بابل بر اساس آن ذکر شده است. وی در ادامه این پنج بخش را شرح داده و عنوان می کند :


• تشکیل جلسه برای طراحی و برنامه ریزی در امیرکلا و اجرای آن در آستانه امامزاده قاسم بدین توضیح که جلسه ای با حضور تعدادی از متهمین در امیر کلا تشکیل گردید تا در مقابل دانشگاه نوشیروانی بابل برای کشته شدگان تجمعات تهران برنامه ای داشته و عزاداری کنند، متهم آقای شهیری بیان داشت بر اساس شنیده هایی تجمع در مقابل دانشگاه بوی خون می داد و بسیار خطرناک بوده با توجه به اختلاف نظر در محل برگزاری تجمعات با توافق آقای سروش محل تجمعات را به آستانه امام زاده قاسم انتقال دهیم و سخنران جلسه نیز آقای سروش باشد ، در این رابطه با شخص فرمانده منطقه انتظامی بابل تماس تلفنی گرفته تا در حفظ جان افراد و خطرات دیگر مساعدت و اقدام شود ، علیرغم مخالفت فرمانده نیروی انتظامی ، نداشتن مجوز از مقام رسمی و قانونی و ممانعت متولی آستانه مقدی امامزاده قاسم داخل حریم آستانه شده و تصمیم گرفته شده را عملی کرده اند.


• بر اساس اظهارات متهمین آقایات فلاحتی ، معصومیان ، آقاملکی ، ابراهیم تبار ، آرام نژاد و میری در اداره اطلاعات بر اساس سنوات گذشته و سنت حسنه در روز عاشورا دسته های سینه زنی و هیئت عزادارن و عموم مردم در اطراف آستانه اما زاده قاسم برای سیدالشهدا حسین بن علی و شهدای کربلا عزاداری میکردند که متهمین فوق الذکر پس از مشاوره و برنامه ریزی مصمم شده تا در ظهر عاشورا حسینی بر خلاف رویه معمول عزاداران تجمعاتی بعنوان نماد سبز داشته باشند مسئولیت اجرایی و دعوت از دیگران بصورت ارسال پیامک مخابراتی و … معین گردید ، متاسفانه برنامه ریزی مذکور با حضور نامبردگان و دعوت شدگان دیگر در جمع عزاداران حسینی عملیاتی شد و شعارهایی داده شد که موجب درگیری و ضرب و شتم افراد مذکور با نیروهای مردمی و انتظامی گردید.


• گرفتن کمک مالی از افراد متفرقه برای کمک به این جریان و خانواده زندانیانی که در این رابطه نقش و شرکت داشته اند که بر اساس اظهارات مهندس قدسی، آقایان میری وسروش نزد وی رفته که او بیان داشت از کمک نقدی و … به فعالیتهای سیاسی امتناع ورزیدم و مبلغ یک میلیون تومان وجه نقد بعنوان کمک به خانواده زندانیان فوق الذکر را تایید کرد.


• آقایان ابراهیم تبار و معصومیان و کربلایی آقاملکی در اداره اطلاعات بیان داشته اند با تشکیل جلسه و مشاوره و با کمک یکدیگر بشرحی که در پرونده منعکس است روی عکسهای مقام معظم رهبری و علمای مورد احترام این شهرستان رنگ سبز ریخته ،مخدوش و محو کرده، به روی دیوارهای شهر شعار نویسی و تعداد زیادی سی دی در سطح شهر پخش کرده اند.


• بر اساس سنت حسنه ۱۵ ساله با مدیریت آقای شهیری جلسه قرآن تشکیل میگردید که بر اساس اظهارات متهم اقای شهیری برنامه قرائت قرآن مجید، ترجمه و تفهیم قرآن و موضوع ورزش مطرح می گردید ولی پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر برای اولین بار علاوه بر موارد فوق با حضور آقایان سروش و میری و سایر متهمین در حوزه سیاست و مباحث روز دستگیری و آزادی بعضی از چهره های سیاسی در سطح ملی، و شرکت بعضی از متهمان در راهپیمایی پس از انتخابات در تهران سپس حضور در جلسه و بیان گزارشات و نشان دادن بعضی از فیلم های ضد امنیتی تهران و توزیع سی دی ها با مضامین خاص، سخنرانی و … به برنامه جلسه قرآن اضافه گردید، بنظر می رسد موضوعات و یا اقداماتی که در جلسه مذکور بعمل می آمد بنحوی بوده که اعضائ موثر جلسه بر خلاف معمول تصمیم گرفته اند که قبل از ورود به جلسه همه گوشی های تلفن همراه شرکت کنندگان را که ممکن بود صدا و یا تصاویر موضوعات جلسه را ضبط کنند جمع آوری و در پایان جلسه تحویل آنها گردد که این امر حکایت از اقدامات و موضوعاتی دارد که با اقدامات فوق الذکر مرتبط میباشد که متهمین موصوف بنحوی موارد فوق الذکر را تایید نموده اند.


دادگاه انقلاب بابل با توجه به مراتب فوق الذکر ، محتویات پرونده اقدامات و تحقیقات بعمل آمده قرائن موجود در پرونده و خارج ار آن اعمال ارتکابی همه معترضین موصوف را از مصادیق مواد ۵۰۰ و ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی دانسته و با توجه به مفاد مواد ۴۶ ، ۴۷ قانون مذکور ، بابت اعمال ارتکابی که از مصادیق ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی است متهمین موصوف آقایان میری را بتحمل هشت ماه حبس تعزیری و شهیری را بتحمل شش ماه حبس تعزیری، سروش را به نود و یک روز حبس تعزیری و هر یک از آقایان کربلایی آقاملکی و فلاحتی و معصومیان و آرام نژاد و ابراهیم تبار را به تحمل چهار ماه حبس تعزیری و بابت اتهام تبانی در جهت اقدام علیه امنیت ملی کشور به استناد ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی با رعایت بند ۵ ماده ۲۲ قانون مذکور متهمین آقایان میری را بتحمل یکسال حبس تعزیری و شهیری را به نه ماه حبس تعزیری و سروش را به چهار ماه حبس تعزیری و هر یک از آقایان کربلایی آقاملکی و فلاحتی و معصومیان و آرام نژاد و ابراهیم تبار را به تحمل شش ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشتی محکوم می نماید.


پیش از این علی تاری رئیس ستاد انتخاباتی مهندس موسوی از سوی دادگاه انقلاب بابل به ریاست قاضی باقریان به اتهام ” توهین به مقدسات ” و ” توهین به رهبری ” به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود. تاری که از فرماندهان سپاه پاسداران دوران جنگ می باشد چندی پیش در مصاحبه ای با سایت کلمه از وضعیت بد دوان ۹۰ روزه بازداشت خود گفت: «من به مدت ۷۲ روز درسلول انفرادی زندان متی کلای بابل و در یک سلول یک و نیم در ۲ بودم که داخلش هیچگونه امکاناتی وجود نداشت و به تعداد ۲۰ تا از آن سلول ها وجود دارد که گاهی تا ۲۵ نفر هم در آنجا نگه داری می شوند و برای کلیه این سلولها تنها یک سرویس بهداشتی ۷۰*۷۰ سانتی وجود دارد و اساسا برای تنبیه مجرمین خطرناک ساخته شده است و یعنی مجرمین خطرناک در صورت ارتکاب خلاف در زندان به آنجا منتقل می شوند. بیشتر افرادی که در انفرادی می آمدند تکراری بودند و از شرورترین افراد داخل زندان به شمار می آمدند. چند بار هم به من گفتند افرادی که در بند کنار من هستند را به علت تجاوز جنسی به این بند آورده اند. و حتی افرادی که مرتکب قتل می شدند یک یا دو هفته داخل انفرادی بودند. زندانیان سیاسی برای نگهداری در انفرادی به زندان ساری برده می شدند که از امکانات اولیه برخوردار است و حتی این راهم از من دریغ کرده و مرا به بدترین انفرادی ممکن منتقل کردند.»


علی تاری از فرماندهان سپاه پاسدارن در دوران جنگ و مسئول ستاد تبلیغات سپاه پاسداران استان مازندران و معاون اداره آموزش و پرورش شهرستان بابلسر و رئیس ستاد انتخاباتی محمد خاتمی در سا۱۳۷۶ل و ۱۳۸۰ و رئیس ستاد اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ در مازندران بوده است.    منبع : کمپین بین المللی حقوق بشردرایران

هیچ نظری موجود نیست:

رژیم خون ریز جمهوری اسلامی، ماشین اعدام همچنان قربانی می گیرد

  موج اعدام‌ها در جمهوری اسلامی ادامه دارد. همزمان شماری از معترضین و زندانیان سیاسی نیز به اعدام محکوم شده‌اند. نگاهی به آمار نیز این وضعیت...